Οδηγίες πρόσβασης

Θες και εσύ να έρθεις στο FoodChem Day στην OTE Academy και δεν ξέρεις πώς;

SHOW MORE …

Αν θες να έρθεις με αυτοκίνητο, θέσε σαν προορισμό σου τη διεύθυνση Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι Αττικής και μέσα σε λίγα λεπτά θα βρεθείς μαζί με την ομάδα του Chemecon στην OTE Academy!

Σε αντίθετη περίπτωση, ενημερώνουμε πως ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο σταθμός του ηλεκτρικού “Νερατζιώτισσα” απέχει περίπου 7-10 λεπτά από το χώρο της OTE Academy. Περπατώντας παράλληλα στην Αττική Οδό και επί της “Ανδρέα Παπανδρέου” θα συναντήσεις μπροστά σου την “Αιγαίου”. Εκεί έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στην απέναντι μεριά από την Αττική Οδό και να συνεχίσεις τη πορεία σου επί της “Ανδρέα Παπανδρέου”. Μετά από περίπου 150 μέτρα της “Ανδρέα Παπανδρέου” συναντάς την “Σπάρτης” και στρίβεις δεξιά όπου σε 2-3 λεπτά συναντάς την OTE Academy. Τις οδηγίες για το πώς να έρθεις μπορείς να τις βρεις και εδώ ή μέσω του παραπάνω χάρτη!

Για να βρεθείς στο σταθμό “Νερατζιώτισσα”, αν δεν γνωρίζεις ήδη, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες:

Ηλεκτρικός – Πράσινη γραμμή: Σταθμός “Νερατζιώτισσα”

Είτε με κατεύθυνση προς “Κηφισιά” αν χρησιμοποιήσετε το συρμό που ξεκινάει από “Πειραιά” είτε με κατεύθυνση προς “Πειραιά” αν χρησιμοποιήσετε το συρμό που ξεκινάει από “Κηφισιά”

Προαστιακός Σιδηρόδροµος: Σταθµός “Νερατζιώτισσα”

Είτε με κατεύθυνση προς “Αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος” αν χρησιμοποιήσετε το συρμό που ξεκινάει από “Άνω Λιόσια” είτε με κατεύθυνση προς “Άνω Λιόσια” αν χρησιμοποιήσετε το συρμό που ξεκινάει από “Αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος”.

Μετρό

Από συρμό με αφετηρία το σταθμό “Ελληνικό” – Κόκκινη Γραμμή μπορεί να γίνει μετεπιβίβαση σε Ηλεκτρικό στους σταθμούς “Ομόνοια” ή “Αττική” για κατεύθυνση προς “Κηφισιά”.

Από συρμό με αφετηρία το σταθμό “Ανθούπολη” – Κόκκινη Γραμμή μπορεί να γίνει μετεπιβίβαση σε Ηλεκτρικό στους σταθμούς “Ομόνοια” ή “Αττική” για κατεύθυνση προς “Κηφισιά”.

Από συρμό με αφετηρία το σταθμό “Αγία Μαρίνα” – Μπλε Γραμμή μπορεί να γίνει μετεπιβίβαση σε Ηλεκτρικό στο σταθμό “Μοναστηράκι” για κατεύθυνση προς “Κηφισιά”.

Από σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας” – Μπλε Γραμμή δίνεται η δυνατότητα μετεπιβίβασης σε Προαστιακό Σιδηρόδρομο με κατεύθυνση “Άνω Λιόσια”.

Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του λεωφορείου express E14 με αποβίβαση στο σταθμό “Νερατζιώτισσα”. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο λεωφορείο μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία για την πρόσβαση στο χώρο μη διστάσετε να μας ρωτήσετε! Πάντα στη διάθεση σας, σε όλα τα Social Media και στα διαθέσιμα emails!

 

SHOW LESS


Φόρμα επικοινωνίας